top of page

SEIZOEN 2019-2020 canicross dwingelderveld

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020

Het seizoen is al weer begonnen we zijn al een paar trainingen en wedstrijden verder.Komend weekend staat de Bagelhuizercross op het programma een rondje van twee kilometer door het bos en over het strand.

Inmiddels hebben we Veenhuizen en Dwingselderveld al gehad hieronder een paar foto's van de wedstrijd op het Dwingelderveld.

Trainen 10 november

Het word nu al wat kouder vanmorgen moesten we flink doorlopen om warm te blijven vandaag stond spier op het programma.

17 november trainen en de bagelhuizercross

Terwijl Marjanna en Leonie aan het trainen zijn op het Dwingelderveld, waren er ook een paar teams bij de Bagelhuizercross. Het is een zwaar parcours eerst het mulle zand en daarna een stukje vals plat dat.maakte het moeilijk.

Team Joy Franka Jelle en Pelle stonden aan de start

Er konden drie afstanden gelopen worden 2 4 of 6 km de opkomst was groot leuk om te zien dat er veel belangstelling is voor het canicross

Hier onder een paar foto's gemaakt door Maaike Combee

8 december de laatste maand van dit jaar

We hebben weer een paar trainingen gehad onze groep begint weer wat te groeien er zijn lopers bij gekomen. En er zijn lopers die alleen in het na seizoen weer mee lopen Ook gaan er soms lopers mee uit het trial circuits. Leuk

 

22 december

Vandaag was er weer een wedstrijd de verhoeve groen cross in Appelscha. Twee van onze lopers stonden aan de start Franka en Pelle. Het parcours was afwisselend en zwaar twee rondjes van 2,5 km door het zand en over heuvels.


1 februari

We zijn al een maand verder 2020 een echte winter zal er wel niet komen. Maar de trainingen gaan gewoon door, dan maar door de modder.

Ton en Ringo hebben ook weer een keer me gelopen zo blijven ze in form.


Ook het wedstijdseizoen gaat door de Drents Friese Wold Cross en Havelte zijn geweest Henk en Franka hebben de smaak van wedstrijden helemaal te pakken .Zij gaan zelfs mee doen aan bikejoring spannend.





192 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page